Menu

Aktiviteetit

Rovaniemi tarjoaa mielenkiintoisia aktiviteetteja koko vuoden ympäri. Tässä ehdotuksemme!
 

Talven taikaa

Tutustu kauniisiin lumivalkeisiin maisemiin moottorikelkalla, pororeen kyydissä tai ohjastamalla omaa huskyvaljakkoa. Nauttiessasi lämpimästä nuotiosta kahvikupin äärellä perheen ja ystävien kanssa voi olla, että revontulet tanssivat samaan aikaan taivaalla. Pulahda myös avantoon tähtien alla, ja tunne luonnon rentouttava vaikutus kehossasi.

Kevällä luonto herää

Luonto on herännyt pitkästä talviunestaan: anna aistiesi nähdä ja kokea. Voit vuokrata fatbiken ja pyöräillä Rovaniemen monipuolisilla ulkoilureiteillä. Miltä kuulostasi risteily porotilalle jokiveneen kyydissä? Eläinrakkaan sydäntä lämmittää myös vierailu Ranuan eläintarhassa tai hirvien katseleminen safarilla!

Rovaniemen kesä

Tule ja koe keskikesän aurinko ja yötön yö! Rovaniemen kesä on täynnä persoonallisia tapahtumia. Kokeile myös rovaniemeläisten ravintoloiden upea ruokatarjonta. Keskiyön auringossa voi myös meloa ja kalastaa. Päivien valo ei lopu, eikä tekeminenkään!

Syksyn ruska kaikissa väreissään

Tule pohjoisen poluille patikoimaan, ja koe luonto sen ihanissa väreissään. Hiljaisuus vapauttaa ajatukset arjen keskellä. Voit osallistua myös ohjatulle luontovalokuvausretkelle, ja tallentaa kokemuksesi kameraan. Syksy on myös aikaa, jolloin on mahdollista kerätä luonnon antimia marjastaen ja sienestäen. Tule puolukkaan tai hillasoille, pitkospuut odottavat!
 

X

FI | EN
Facebook